Terug naar overzicht

Ledenvoordeel: bespaar op je zorgverzekering

De zorgpremies zijn bekend en daarom attenderen wij je er graag weer op dat je via het VBS-lidmaatschap 10% tot 15% kunt besparen op aanvullende verzekeringen en 10% op de tandartsverzekeringen in 2023.

De korting op de basisverzekering valt per 2023 weliswaar weg, maar de korting op aanvullende pakketten blijft. De collectieve zorgverzekering biedt extra zorg voor medewerkers door ruimere dekkingen en de mogelijkheid om via het collectieve zorgcontract gebruik te maken van preventiebudgetten. Bovendien biedt de collectieve zorgverzekering zorg en vergoedingen die bij passen jouw beroep.

VBS werkt samen met onafhankelijk verzekeringspartner Aon, die extra services biedt: Alle medewerkers van scholen en besturen die bij VBS zijn aangesloten kunnen profiteren van deze collectiviteitskorting bij OHRA, Zilveren Kruis en VGZ (stuur dit bericht daarom door aan je medewerkers).

De collectieve zorgverzekeringen van OHRA, Zilveren Kruis en VGZ bieden eersteklas dekking en aantrekkelijke extra’s tegen een extra voordelig tarief. Vergelijken en afsluiten gaat eenvoudig en snel. Ontdek binnen 2 minuten je ideale collectieve zorgverzekering en bereken de voordelige collectieve premie. Zorgverzekeringen vergelijken en afsluiten kan hier eenvoudig en snel.

Heb je vragen over je (nieuwe) zorgverzekering, hulp nodig bij overstappen of geschillen? Bel de Telefonische Zorgvraagbaak: 088 – 810 8118!

Informatiepakket voor je medewerkers
Door je aan te melden via de onderstaande knop krijg je eind november 2022 speciale informatiepakketten toegestuurd.
Informatiepakket aanvragen

 Meer informatie, een premiecheck of een zorgverzekering afsluiten? Kijk op www.aon.nl/vbs

Als je van zorgverzekering wilt veranderen, dien je de huidige verzekering uiterlijk 31 december 2022 op te zeggen. Dan heb je tot en met 31 januari 2023 de tijd om (met terugwerkende kracht) een nieuwe verzekering af te sluiten.

Gerelateerd