Energie

Besparen op de energiekosten van uw school? Doe mee met inkoopcollectief Energie voor Scholen en ontvang 10-15 procent korting.

Naar alle ledenvoordelen

 

Schadeverzekeringen

Voordelig schadeverzekeringen afsluiten? Profiteer van collectiviteitskorting met het VBS-schadeverzekeringspakket.

Zorgverzekeringen

Tien procent besparen op uw zorgverzekering? Kies voor een zorgverzekering met collectiviteitskorting via VBS.

Belangen­behartiger

Voor onze leden zijn wij belangenbehartiger bij politiek, overheid en andere overlegtafels. VBS staat pal voor de vrijheid van onderwijs. Deze vrijheid garandeert het bestaansrecht van onze leden.

Naar alle lidmaatschapsvoordelen

Bijeen­komsten

Als verbinder organiseert VBS voor haar leden regelmatig verenigingsbijeenkomsten. Denk aan netwerkbijeenkomsten, masterclasses en workshops om uw kennis en vaardigheden uit te breiden en te verdiepen.

Overzicht bijeenkomsten

Word lid van VBS

VBS verenigt meer dan vierhonderd algemeen bijzondere scholen in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. We komen op voor de belangen van onze leden, zijn een vraagbaak voor praktische vragen en verbinden onze leden tijdens informatieve en inspirerende bijeenkomsten. Samen staan we sterk voor de belangen van algemeen bijzondere scholen! Lees meer over lidmaatschap en contributie van VBS.
Wordt u ook lid?

Vacatures van onze Leden

Heeft u als VBS-lid ook een vacature voor uw school of onderwijsorganisatie? We plaatsen deze graag en gratis op onze website. Mail uw vacature -bij voorkeur als PDF-bestand- naar communicatie@vbs.nl.