Energie

Besparen op de energiekosten van uw school? Doe mee met inkoopcollectief Energie voor Scholen en ontvang 10-15 procent korting.

Energie voor Scholen is een initiatief van VBS en de andere profielorganisaties. Leden kopen samen energie in. Wel zo makkelijk, wel zo efficiënt. Als VBS-lid profiteert u van korting op een grote kostenpost.

Dit inkoopvoordeel is toegankelijk voor alle scholen uit alle onderwijssectoren. Inmiddels zijn zo’n 6.000 schoolgebouwen aangesloten.

Download de folder Energie voor scholen.

Bekijk het filmpje ‘De voordelen van Energie voor Scholen’”:

Zo kunt u Energie voor Scholen bereiken
Kijk voor meer informatie op Energievoorscholen.nl. Of neem contact op met Karin Michgels van Energie voor Scholen via 06-23 69 02 88 of michgels@hellemansconsultancy.nl.

Schadeverzekeringen

Voordelig schadeverzekeringen afsluiten? Profiteer van collectiviteitskorting met het VBS-schadeverzekeringspakket.

VBS werkt voor schadeverzekeringen samen met assurantiemakelaar Raetsheren. Via Raetsheren kunt u als VBS-lid verzekeringen afsluiten. En de makelaar adviseert vrijblijvend over vragen als: is ons schoolbestuur goed verzekerd? En hebben we de verzuimrisico’s goed in beeld?

Speciaal VBS-schadeverzekeringspakket
Raetsheren heeft een speciaal VBS-Schadeverzekeringspakket. Dit pakket bestaat uit de volgende verzekeringen:
•Algemene aansprakelijkheidsverzekering
•Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
•Ongevallenverzekering
•Rechtsbijstandverzekering (optioneel)
•Doorlopende reisverzekering
•Arbeidsongeschiktheid en verzuim

Zo kunt u Raetsheren bereiken
Kijk voor meer informatie op Vbsverzekerd.nl of lees deze folder van Raetsheren over het VBS-verzekeringspakket. Of neem contact op met de VBS Onderwijsdesk via 072- 711 34 55 of info@vbsverzekerd.nl.

Zorgverzekeringen

Tien procent besparen op uw zorgverzekering? Kies voor een zorgverzekering met collectiviteitskorting via VBS.

VBS werkt samen met verzekeringsmakelaar Aon voor zorgverzekeringen. Aon onderhandelt met zorgverzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste prijs. Als VBS-lid krijgt u meer verzekering voor minder geld.

Zo kunt u Aon bereiken
Kijk voor meer informatie op Vbsverzekeringen.nl.

Kantoorartikelen

Voordelig kantoorartikelen inkopen? Doe mee met het inkoopcollectief en ontvang tot wel 70 procent korting.

Inkoop Centrum Onderwijs (ICO) heeft scherpe prijzen bedongen bij aanbieder van kantoorartikelen Lyreco. Hierdoor bespaart u als VBS-lid tot 70 procent op de catalogusprijs voor het kernassortiment. Voor het totale assortiment uit de catalogus geldt een gemiddelde korting van 30 procent. Een gemiddelde school bespaart dankzij ons kantoorartikelencollectief tot zo’n 40 procent op de inkoop van kantoorartikelen.

Zo kunt u ICO bereiken
Kijk voor meer informatie op Inkoopcentrumonderwijs.nl.

Bespaar op uw printkosten

Goedkoper printen? En printstoringen voorkomen? Doe mee met Printen voor Scholen.

Het collectief Printen voor Scholen is een onafhankelijke printspecialist. Als VBS-lid krijgt u helder advies en ondersteuning voor uw printomgeving. We helpen u eenvoudig besparen, problemen voorkomen en slim omgaan met de mogelijkheden. Tegen een verrassend lage prijs: voor € 5,- per machine per maand zorgt Printen voor Scholen voor verbeter- en besparingsmogelijkheden.

Zo kunt u Printen voor Scholen bereiken
Kijk voor meer informatie op Inkoopcentrumonderwijs.nl.

Zonnepanelen

Zonnepanelen installeren op uw school, zonder extra investering? Doe mee met Zon voor Scholen.

Verduurzaam en bespaar op uw energiegebruik via Zon voor Scholen. Als VBS-lid kunt u via Zon voor Scholen zonnepanelen laten installeren zonder extra investering. Het idee achter Zon voor Scholen:

Duurzame energie opwekken, direct besparen. Én kinderen leren over het belang van duurzame energie voor onze planeet.

Zo kunt u Zon voor Scholen bereiken

Kijk voor meer informatie op Inkoopcentrumonderwijs.nl.

Sanitaire producten

Besparen op de inkoop van sanitaire producenten? Via Initial BV koopt u producten van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Als VBS-lid koopt u sanitaire producten in tegen een scherpe prijs. Het gaat om dispensers als toiletrolhouders, handdrogers, zeepdispensers en luchtverfrissers. En om benodigheden als zeepflacons, papieren handdoekjes, katoenrollen, inhoud van luchtverfrissers en toiletpapier.

Zo kunt u besparen op sanitaire producten

Kijk voor meer informatie op Inkoopcentrumonderwijs.nl.

Bedrijfshulpverlening

Uw medewerkers met korting opleiden tot bedrijfshulpverlener? Met het BHV-collectief krijgt u korting op de BHV-veiligheidstrainingen bij G4S Training & Safety.

G4S Training & Safety verzorgt veiligheidstrainingen voor elk niveau van de onderwijsorganisatie, van medewerker tot directie. Naast de eigen trainingsfaciliteit verzorgt G4S basis- en herhalingsopleidingen ook bij u op locatie. Als VBS-lid ontvangt u korting op de opleidingen van G4S. Daarnaast krijgt u na aanmelding voor een cursus 5% korting op veiligheidsproducten, zoals AED-apparaten.

Zo kunt u besparen op bedrijfshulpverlening
Kijk voor meer informatie op Inkoopcentrumonderwijs.nl