Bel met onze Helpdesk

070 331 52 15

De Helpdesk van VBS is een praktische vraagbaak en sparringpartner voor onze leden. U kunt terecht met vragen over onder meer:

  • Onderwijscao’s
  • Arbeidsrecht
  • Bedrijfsvoering
  • Financieel management
  • Huisvesting
  • Medezeggenschap
  • Het organiseren van bestuur en toezicht

Bel of mail de Helpdesk: 070-331 52 15 / helpdesk@vbs.nl. De Helpdesk is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00-15.00 uur.

U krijgt binnen een werkdag reactie op uw vraag. Soms is meer uitzoekwerk nodig en duurt het twee werkdagen voor u antwoord heeft, maar dat laten we u dan weten. Is intensievere advisering of begeleiding nodig? Dan draagt de Helpdesk uw vraag over aan een specialistische adviseur of jurist.

Nienke Daniëls

Netwerkregisseur | Helpdesk

Eerstelijns advies, onderdeel van het VBS-lidmaatschap

De VBS Helpdesk is het eerste aanspreekpunt bij vragen over o.a. bestuur, medezeggenschap, management en bedrijfsvoering.

Sparringpartner

Met een pasklaar antwoord of praktische handreiking komen management, beleidsmedewerkers, MR’en en bestuurders in veel gevallen zelf tot de juiste oplossing.

Kosteloze service

De Helpdesk is een kosteloze service voor onze leden. Vergt de behandeling van uw vraag meer dan 1 uur? Dan gaat uw eerstelijnsvraag over in een adviestraject tegen gereduceerd tarief.

Advies en cursussen op maat

Gaan uw vragen verder dan een Helpdeskvraag? Heeft u behoefte aan een advies of cursus op maat voor uw school? Dan kunt u bij ons terecht.

VBS verzorgt voor haar leden adviezen en cursussen op maat. Onze eigen adviseurs en onze samenwerkingspartners kennen de scholen en komen daardoor snel tot een geschikte aanpak. Voor leden van VBS geldt een gereduceerd ledentarief: onze tarieven zijn daardoor vaak aantrekkelijker dan de tarieven van commerciële partijen.

Kennisbank

In de Kennisbank vindt u handreikingen, veelgestelde vragen (FAQ) en standpunten van VBS.

Stel hier uw vraag

Heeft u vragen of wilt u contact met een VBS-medewerker? Vul dan aub het contactformulier in.