Terug naar overzicht

Energie Voor Scholen: deelname herbevestigen

Neemt jouw school deel aan Energie Voor Scholen (EVS)? Vanaf 1 januari 2024 wordt ENGIE de nieuwe leverancier, hierover heeft EVS onlangs alle deelnemers van op de hoogte gesteld. VBS adviseert om te blijven deelnemen aan dit inkoopcollectief. Let op: EVS heeft hiervoor jouw toestemming nodig.

Nieuwe leverancier
Voor de jaren 2024 en 2025 koopt EVS energie in bij de nieuwe leverancier ENGIE. De huidige energieleverancier van Energie Voor Scholen, DVEP, stopt aan het einde van dit jaar met het leveren van energie. Daarover hebben alle deelnemers eerder al informatie ontvangen.

Toestemming geven
Doet jouw bestuur al mee aan EVS? Dan adviseren wij om mee te blíjven doen tegen de voordelen die je gewend bent. Let op: daarvoor heeft EVS toestemming nodig. Die kun je geven tot en met 7 september 2023.

Hoe ga je te werk?
Log met je e-mailadres en wachtwoord in op het portaal van Energie Voor Scholen. Daar kun je je gegevens checken en wijzigingen doorgeven. Ga naar het tabblad ‘Commitment’ en geef je keuze voor deelname aan EVS door. Met het ondertekenen van de commitmentverklaringen verzeker je je van de continuering van de dienstverlening van EVS.

Gerelateerd