Terug naar overzicht
28 jan 2021

Vragenuurtje Communicatie met ouders (in onzekere tijden)

  • Online via Teams

Communicatie met (mondige) ouders kan, zeker in de onzekere tijd waarin we leven, lastig zijn. Staan ouders zelf onder druk, dan kan dat voor extra communicatiedilemma’s zorgen. Wat zijn do’s en don’ts als het om communicatie met ouders gaat, zowel online als offline? En hoe zorg je dat je boodschap overkomt?

Antwoord op deze en andere vragen krijg je op donderdag 28 januari a.s. van 16.00 – 17.00 uur tijdens het Vragenuurtje communicatie met ouders (in onzekere tijden). Onze partner en communicatie-expert Akke Tick leidt de sessie. Zij was ook nauw betrokken bij het VBS-project ‘Communicatie met ouders’. Heb je van tevoren al een vraag aan haar die je tijdens het Vragenuurtje graag anoniem beantwoord wil hebben? Stuur dan een mail aan communicatie@vbs.nl.

Programma
Meer informatie over het programma, dat mede afhankelijk zal zijn van de stand van zaken rondom corona medio januari 2021, maken wij zo spoedig mogelijk bekend.

Meld je nu vast aan!
VBS biedt het Vragenuurtje Communicatie met ouders (in onzekere tijden) aan via Microsoft Teams. Maximaal 15 leden kunnen deelnemen, dus meld je snel aan via onderstaand inschrijfformulier. De deelname is kosteloos.

Door je op te geven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Let op: vol is vol.