Terug naar overzicht
27 mrt 2019

Voorjaarsborrel voor VBS-leden

  • Alleen voor leden
  • Den Haag

Als de lente komt… borrelen we bij BINK! VBS-leden zijn van harte uitgenodigd onze voorjaarsborrel op woensdag 27 maart 2019 van 17.00-19.00 uur in de BINK Rooftop-bar in Den Haag.

Tijdens de borrel is er gelegenheid collega’s en VBS-medewerkers te ontmoeten en bij te praten over alles wat u en het onderwijs bezighoudt. Daarnaast zullen een aantal initiatiefnemers mee borrelen van recent begonnen of per augustus startende scholen. Zij vertellen u graag over hun plannen voor en ervaringen met vernieuwende onderwijsconcepten.

Onderwijsharten

Aan het begin van de borrel houdt Maarten Stuifbergen (directeur-bestuurder van VBS-lid Montessorischool Leidschenveen en maker van de veelgeroemde documentaire ‘Iedereen is leraar’) een korte pitch over zijn project ‘High 5 / Onderwijsharten’. (samenwerking met leraar van het jaar Daisy Mertens).
Onderwijsharten is een interactief online platform in ontwikkeling, waarop inzichten en successen van leraren en scholen -uit zowel po als vo- worden gedeeld. In het licht van het lerarentekort klinkt er een steeds luidere roep om een herpositionering van het beroep van leraar. De beroepsgroep zelf heeft hierin een belangrijke rol te vervullen: het overbrengen van liefde voor het vak, de succesverhalen die het verschil maken en de creatieve denkkracht om het beroep van leraar toekomstbestendig te maken.

Komt u ook naar de VBS voorjaarsborrel?
Komt u ook borrelen in de BINK Rooftop-bar? Ivm de catering graag aanmelden via een email naar Anita Kuiper, assistent-netwerkregisseur bij VBS: akuiper@vbs.nl.

Tijd en locatie:
BINK Rooftopbar van 17.00 – 19.00 uur
Binckhorstlaan 36
M-gebouw, 5e verdieping
2516 BE Den Haag
Route en parkeren