Terug naar overzicht
23 tot 30 sep 2020

VBS Startsessies PO via Teams

  • Alleen voor leden
  • Online via Teams

VBS biedt de sessies uit de VBS Startbijeenkomst PO ook via Microsoft Teams aan. Deze online Startsessies zullen anderhalf uur duren, met minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers. Deelname is kosteloos. Schrijf u via onderstaand webformulier in voor de online VBS Startsessies PO per Teams.

Startsessie 1 De relatie tussen bestuur en intern toezicht
Speciaal voor startende bestuurders al dan niet in de rol van interne toezichthouder (maar iedereen is welkom!) is er een Startsessie over de rol van het bestuur, het interne toezicht en de verhouding tussen bestuur en directie. René Derksen, directeur-bestuurder van Stichting Montessorischool Veenendaal, en VBS-directeur Edward Moolenburgh maken u wegwijs.
Woensdag 30 september, 19.30-21.00 uur.

Startsessie 2 Bekostiging PO

Voor directeuren en meer ervaren bestuurders (maar ook hier is iedereen welkom!) verzorgt
financieel adviseur Marcus Driessen een Startsessie over de gevolgen van de nieuwe bekostigingssystematiek po voor de meerjarenbegroting van uw schoolbestuur.
Woensdag 23 september, 19.30-21.00 uur.

Startsessie 3 Inspectiebezoek nieuwe stijl

Voor directeuren en meer ervaren bestuurders (maar ook hier is iedereen welkom!) is er de Startsessie: hoe bereid je je voor op een inspectiebezoek nieuwe stijl, door Jos Rijk, directeur-bestuurder van de Dordtse Schoolvereniging.
Dinsdag 29 september, 19.30-21.00 uur.

Schrijf u via onderstaand webformulier in voor de online VBS Startsessies PO per Teams. Door u op te geven, verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden. LET OP: vul a.u.b. in het opmerkingenveld of u wilt deelnemen aan Startsessies 1, 2 en/of 3 (deelname aan meerdere sessies is mogelijk).