Terug naar overzicht
14 dec 2021

VBS Kennissessie – Communicatie in de school in coronatijd

  • Online via Teams

Goede interne en externe communicatie naar ouders en medewerkers speelt in deze coronacrisis een belangrijke rol. In de waan van de (corona)dag is dit soms lastig. VBS organiseert daarom op dinsdag 14 december a.s. van 19.30 – 20.30 uur een Kennissessie Communicatie in de school in coronatijd. Heb je vragen of bezorgdheden, of wil je juist een succesverhaal delen? Onze partner en communicatie-expert Akke Tick behandelt ze die avond (anoniem).

Programma
We starten met een korte introductie: Wat zijn de vijf essentiële aspecten van (crisis)communicatie, hoe zorg je ervoor dat je blijft aansluiten bij de waarden en visie van je school, en hoe om te gaan met polarisatie binnen je school? Vervolgens gaat Akke Tick in op de vragen en bezorgdheden op jouw school. De focus ligt enerzijds op praktische, snel toepasbare oplossingen en anderzijds op het belichten van verschillende perspectieven. Waar mogelijk gaan we in dialoog.

Meld je nu aan!
VBS biedt de Kennissessie Communicatie in de school in coronatijd aan via Microsoft Teams. Maximaal 15 leden kunnen deelnemen, dus meld je snel aan via onderstaand inschrijfformulier. De deelname is kosteloos. Vergeet niet je eventuele vragen, bezorgdheden of succesverhaal uiterlijk woensdag 13 december te sturen naar helpdesk@vbs.nl.

Door je op te geven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Let op: vol is vol.