Terug naar overzicht
17 tot 18 apr 2019

Training Leiderschap in samenwerken

  • Midden Nederland

Goed kunnen samenwerken is voor iedere onderwijsorganisatie van groot belang. Samenwerken in netwerken, samenwerkingsverbanden en met partners blijkt in de praktijk niet altijd eenvoudig. Leiderschap in samenwerken is nodig om de kans op succesvol samenwerken te vergroten. Deze nieuwe vorm van leiderschap gaat over het werken aan de juiste condities en het vervullen van alle benodigde rollen binnen een samenwerking. De training ‘Leiderschap in samenwerken’ van Common Eye helpt die condities en rollen te doorzien en biedt handvatten om hier beter mee om te gaan. VBS werkt op het gebied van samenwerking samen met Common Eye, een adviesbureau gespecialiseerd in samenwerking.

De training ‘Leiderschap in samenwerken’ biedt Common Eye elk voorjaar en najaar aan. De eerstvolgende training is op woensdag 17 april en donderdag 18 april 2019 met een terugkommiddag op woensdag 12 juni 2019. Meer informatie vindt u in de brochure Leiderschap in samenwerken.

Als lid van VBS ontvangt u 10% korting op de training. Het volstaat om bij aanmelding te vermelden dat u lid bent van VSB. Meer informatie Common Eye: info@commoneye.nl, 030 207 2020.