Terug naar overzicht
31 mei 2021

Feest (der herkenning) voor de eenpitter

  • Online

Zelf de lijnen uitzetten, flink wat ballen in de lucht houden en van alle markten thuis zijn: het kenmerkt het veelomvattende bestaan van directeur(-bestuurders) van eenpitters en kleine schoolbesturen in het po.

Op  maandag 31 mei van 15.30 tot 17.00 organiseert VBS, onder andere ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan, er een online bijeenkomst over. Ter ontspanning en tegelijk boordevol waardevolle en praktische tips voor jouw dagelijkse praktijk.

Programma
Theatermaker Helder houdt je op originele en rakende wijze een spiegel voor over jouw wel en wee. VBS-medewerkers zoomen in op knelpunten maar vooral op mogelijkheden, en eenpitters brengen hun verhaal. Uiteraard is er ruimte voor jou om kennis en ervaringen te delen. Thema’s die onder andere voorbij komen zijn:

  • It’s lonely at the top, of toch niet?
  • Overvragende toezichthouders en managende ouders
  • Stagiaires: zo zorg je ervoor dat je niet achter het net vist

Schrijf je nu in
Het wordt een feest (der herkenning) voor de eenpitter in het po, maar eigenlijk een must voor iedereen die het onderwijs een warm hart toedraagt! Schrijf je in voor deze online bijeenkomst. Na inschrijving ontvang je per mail een bevestiging. De link om deel te kunnen nemen ontvang je enkele dagen voor het online-theater.