Terug naar overzicht

Voordelige digitale schoolborden via Schoolinkoop

Door technologische veranderingen zijn de meeste krijtborden vervangen door digitale schoolborden. Voor deze touchscreens kun je als VBS-lid via Schoolinkoop terecht bij Veenman. Zij hebben de aanbesteding door Schoolinkoop van digitale schoolborden gewonnen.  Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Digitale schoolborden maken de lessen interactief én hybride. Leerlingen kunnen de lessen via deze touchscreens vanaf elke locatie volgen en docenten kunnen ook vanuit huis lesgeven.

Veenman is een bedrijf dat zich focust op het implementeren van systemen in de informatiestroom van organisaties. Veenman is een dochterbedrijf van Xerox en zijn zij op het gebied van touchscreens een merkonafhankelijke leverancier. Uiteraard monteert het bedrijf de producten vakkundig en daarnaast voert Veenman trainingen uit voor het personeel, zodat iedereen overweg kan met de nieuwe apparatuur.

Meer weten over digitale schoolborden?
Ben je geïnteresseerd in digitale schoolborden en wil jij een vrijblijvende prijsberekening op maat ontvangen? We komen graag bij je langs. Tijdens een locatiebezoek worden de wensen en eisen in kaart gebracht en worden eventuele bijzonderheden met elkaar besproken. Neem contact met op door te mailen naar info@schoolinkoop.nl of door te bellen naar 073 888 53 08. Miriam Leget (mleget@vbs.nl) helpt je ook graag verder.
(22-03-2022)

Gerelateerd