Terug naar overzicht

Afsprakenkader vervoer en zelftesten in het vo

Voor de volledige heropening van scholen in het voortgezet (speciaal) onderwijs is er een vernieuwd Afsprakenkader Veilig openbaar vervoer vo gepubliceerd. Op de site Zelftesteninhetonderwijs.nl staan diverse praktische tips om het gebruik van corona-zelftests op school te bevorderen.

Er is een nieuwe versie beschikbaar van het afsprakenkader ‘Veilig Vervoer VO’ dat de vervoerders samen met de VO-raad hebben ontwikkeld. Een afsprakenkader is nodig omdat de capaciteit van het openbaar vervoer sinds de corona-uitbraak nog steeds niet op het oude niveau is.
Hier vind je het Afsprakenkader ‘Veilig openbaar vervoer VO’.

Hier vind je het protocol voor volledige heropening van het voortgezet speciaal onderwijs.

Hier vind je het protocol voor volledige heropening van het het voortgezet onderwijs.

Zelftesten
Op de site Zelftesteninhetonderwijs.nl staan praktische tips om het gebruik van corona-zelftests op school te bevorderen. De VO-raad heeft de belangrijkste tips voor schoolbestuurders en schoolleiders op een rij gezet.

Heb je vragen of wil je sparren?
Vanzelfsprekend is VBS bereikbaar voor jouw vragen of om met je mee te denken over de actuele situatie rond het coronavirus voor jouw school. Alle VBS-medewerkers staan voor jou klaar, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen via de VBS Helpdesk: 070-331 52 15 / helpdesk@vbs.nl / Whatsapp 06-330 296 94.
(10-06-2021)

Gerelateerd