Terug naar overzicht

VBS verwelkomt met Time2Tick nieuwe partner op communicatiegebied

VBS breidt haar dienstenaanbod op communicatiegebied uit met nieuwe partner Time2Tick. Eigenaresse is Akke Tick die in het verleden al voor VBS werkte. Time2Tick is onder andere beschikbaar voor crisiscommunicatie, het opzetten en doorlichten van uw communicatiestrategie, uw teksten compacter en pakkender maken en uw schrijf- en communicatievaardigheden verhogen.

Heldere communicatie is de basis van goede samenwerking en succes. Met Time2Tick haalt u kennis en ervaring in het totale communicatiedomein binnen.
• Uw communicatiestrategie doorlichten of opzetten … we coachen u het zelf te doen of doen het voor u
• Uw teksten voor bijvoorbeeld nieuwsbrief, website of brieven compacter en pakkender maken … komt in orde met oog voor uw eigenheid
• Uw schrijf- en communicatievaardigheden verhogen door training … door ons op maat gemaakt voor individu of groep
• Zorgen dat de verandering ook daadwerkelijk lukt … daar zorgt verandermanagement inclusief communicatie voor
• Incident of crisis? Wees voorbereid met een praktische leidraad. Time2Tick kan u helpen met opstellen. Barst de crisis (toch) los? We helpen u graag uw kalmte te bewaren en de juiste acties te ondernemen.

Meer weten?

Welk (urgent) vraagstuk u ook heeft, neem contact op via de VBS-Helpdesk en we bespreken de behoeften en de mogelijkheden: helpdesk@vbs.nl en 070-331 52 15.
(16-01-2020)

Gerelateerd