Terug naar overzicht

Top-10 Helpdeskvragen

Onze homepage hebben we links bovenaan uitgebreid met een lijst toptaken, een overzicht van de meest bekeken pagina’s op VBS.nl. Met als doel het jou als bezoeker makkelijker te maken online je weg te vinden. Een van deze toptaken is ‘Raadpleeg onze Kennisbank’, waar je een nieuw overzicht van FAQ’s en handreikingen vindt. Ook staat er nu de Top-10 van meeste gestelde Helpdeskvragen:

1. Wat is het verschil in aanstelling tussen een LIO en een LIO-stagiair?

2. Hoe stel ik een zij-instromer aan conform de cao primair onderwijs?

3. Wie mag er voor de klas?

4. Handreiking model vrijwilligersovereenkomst

5. Welke beloning en cao zijn passend voor een (directeur-) bestuurder?

6. Tijdelijke dienstverbanden: hoeveel mag je er aangaan?

7. Gaat zorgplicht al in bij aanmelding van een leerling?

8. Handreiking Werken voor een eenpitter is echt anders

9. Wanneer vraag je een arbeidsdeskundig onderzoek aan en wanneer een deskundigenoordeel?

10. Mag een school zomaar de lestijden veranderen?

Naast deze Top-10 hebben we op de overzichtspagina van FAQ’s en handreikingen we de veelgestelde vragen en de antwoorden per onderwerp voor je op een rij gezet. Soms vergt een vraag meer uitleg en achtergrondinformatie. De door VBS ontwikkelde handreikingen helpen je hierbij. Ze bieden uitleg, praktische handvatten en/of inzicht in wat de meest geschikte aanpak is. Hier vind je deze FAQ’s en handreikingen per onderwerp op een rij. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact op met onze Helpdesk:

Zo kun je de VBS Helpdesk bereiken
Onze VBS Helpdesk is een praktische vraagbaak en sparringpartner voor onze leden. Of het nu gaat om behoefte aan informatie, ondersteuning of een moment om te sparren: de specialisten van VBS zitten voor je klaar. Bekijk in deze VBS-folder hoe VBS je kan helpen.

Neem contact op met Nienke Daniëls van de VBS Helpdesk via 070 – 331 52 15, helpdesk@vbs.nl of WhatsApp 06-33029694. De Helpdesk is dagelijks bereikbaar tussen 9.00-15.00 uur. Voor spoedzaken kun je altijd terecht.
(22-04-2022)

Gerelateerd