Terug naar overzicht

Speciaal voor kleine besturen in po: do’s en don’ts bij de relatie tussen bestuur en toezicht

Ben je een (startende) vrijwillige bestuurder of intern toezichthouder in het po? Wil je meer weten over de relatie tussen bestuur en toezicht? Dit kan eenvoudig buiten schooltijd en vanachter je eigen bureau tijdens de online VBS Kennissessie ‘De relatie tussen bestuur en intern toezicht po’ op woensdag 9 februari 2022 van 19.30 – 21.00 uur.

Centraal tijdens de sessie staan de rol van het bestuur, het interne toezicht en de verhouding tussen bestuur en directie. René Derksen, directeur-bestuurder van Stichting Montessorischool Veenendaal, en VBS-directeur Edward Moolenburgh maken je wegwijs. De kennissessie is speciaal bedoeld voor (startende) bestuurders van kleine schoolbesturen in het po, al dan niet in de rol van interne toezichthouder. Andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Schrijf je nu in!
Op woensdag 9 februari 2022 van 19.30 – 21.00u organiseert VBS een online kennissessie over de rol van het bestuur en het interne toezicht, en de verhouding tussen het bestuur en de directie. Lees hier meer over deze Kennissessie en meld je aan! Maximaal 15 leden kunnen deelnemen, dus meld je snel aan. Deelname is kosteloos. Na inschrijving ontvang je van ons per mail een bevestiging alsook de link om deel te kunnen nemen aan de online kennissessie.

Op VBS.nl/agenda vind je een overzicht van al onze kennissessies met thema’s als bekostiging, ontslag in het onderwijs en personeelsvraagstukken. Je kunt je kosteloos voor meerdere kennissessies inschrijven.
(13-01-2022)

Gerelateerd