Terug naar overzicht

Schoolinkoop: de leukste activiteiten tijdens de winter!

Vaak wordt er gedacht dat de koude wintermaanden geen geschikte periode zijn voor leuke activiteiten. Dat klopt niet. Er zijn tal van leuke activiteiten voor in de wintermaanden. Om in de kerststemming te komen kunnen scholen genieten van de vele kerstmarkten in Duitsland, België en zelfs in ons eigen land. Toch op zoek naar een indoor activiteit? Scheur dan met je ski’s of je snowboard van de piste bij het Alpincenter in Bottrop, de Skihalle in Neus of de vele SnowWorlds in Nederland.

Ook Outdoor is er ook genoeg te doen! Denk aan een dagje Winterberg of het beleven van magische momenten tijdens de winter Efteling of in Disneyland Parijs!

Duurzaam en goed geregeld
Iedere school heeft er mee te maken, duurzaamheidsdoelstellingen. Dit is de reden waarom het belangrijk is om te zoeken naar een touringcar uit de omgeving. Zo zorgen scholen ervoor dat er zo min mogelijk lege kilometers gereden worden. Daarnaast is het belangrijk dat een busvervoerder met je meedenkt en helpt bij het organiseren van jouw reis. Denk aan tickets, de beste start- en eindtijd, bestemmingen en nog veel meer! Zij verzorgen niet alleen de rit, maar kunnen ook alles van A tot Z voor je regelen.

Naast de busreis moeten scholen ook voorzien zijn van kwalitatieve service en afspraken. Dit is binnen het busvervoer collectief van Schoolinkoop goed voor je geregeld. Vraag daarom een vrijblijvende prijsvergelijking op.

Interesse?
Ga naar www.schoolinkoop.nl of neem contact op via: 073-888 53 08 / info@schoolinkoop.nl. Miriam Leget (mleget@vbs.nl) helpt je ook graag verder.

Gerelateerd