Terug naar overzicht

Schoolinkoop: collectieve inkoop schoonmaak

Schoonmaak moet goed worden uitgevoerd met een vaste frequentie. De begrippen ‘goed’ en ‘schoon’ worden echter door iedereen anders beschreven. Met die reden heeft Schoolinkoop in de Europese aanbesteding voor schoonmaak de lijst ‘definitie van een schone school’ opgenomen om ervoor te zorgen dat de inschrijvende dienstverleners voldoen aan deze specifieke eisen. Schoonmaak is een vak apart en daar zijn specialisten en goede afspraken voor nodig.

De Europese aanbesteding voor schoonmaak is door Schoolinkoop afgerond en gegund aan CSU! CSU is actief bij 260 onderwijsopdrachtgevers op meer dan 1300 locaties. Denk hierbij aan basisscholen, het voortgezet onderwijs, het mbo, het hbo en de universiteit. Bij CSU is er dus ruimte voor iedere onderwijsinstelling!

De voordelen van collectieve inkoop
Naast uitstekende condities en scherpe prijzen zijn er nog meer voordelen van collectieve inkoop:

  • Verhoging van het gebruik van duurzame producten;
  • Verlaging van de administratieve lasten;
  • Ontzorgen van de backoffice;
  • Sterke inkooppositie door krachtenbundeling;
  • Kwalitatief hoogwaardige producten en dienstverlening.

Daarnaast voert Schoolinkoop ook het contractmanagement uit voor de deelnemende scholen. Denk hierbij aan het monitoren van leveranciersprestaties, het bewaken van de naleving van de afspraken in het contract, het behandelen van klachten en andere meldingen en nog meer!

Ben jij benieuwd of jouw school of bestuur zich ook kan aansluiten aan dit collectieve contract voor schoonmaak? Neem dan contact op met Schoolinkoop door te mailen naar info@schoolinkoop.nl. Miriam Leget (mleget@vbs.nl) helpt je ook graag verder.

Gerelateerd