Terug naar overzicht

Scholen kunnen energiegebruik vergroenen

Schoolbesturen kunnen -tot 29 maart 2019- via Energie Voor Scholen meedoen aan de nieuwe Europese energieaanbesteding voor 2021-2025. Als VBS-lid kunt u zo 10-15 procent op uw energiekosten besparen en uw energieverbruik vergroenen.

Energie Voor Scholen (EVS) is het inkoopcollectief voor energie van de profielorganisaties, waaronder VBS, in het funderend onderwijs. Samen kopen zij energie in voor zo’n 850 schoolbesturen en 6.000 schoolgebouwen in po en vo. Deelnemers profiteren van aanzienlijke besparingen van 10-15 procent op hun energienota, en ontzorging bij de energie-inkoop. Niet meer bellen met allerlei instanties, maar één centraal punt waar u met alle vragen op energiegebied terecht kunt.

Aanbesteding
Schoolbesturen kunnen zich tot 29 maart 2019 aanmelden voor de nieuwe Europese energieaanbesteding voor 2021-2025. EVS onderschrijft de verduurzaming van de energiemarkt en schoolbesturen hebben diverse mogelijkheden hun energieverbruik aanvullend of geheel te vergroenen. De nieuwe aanbesteding voldoet daarmee volledig aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de overheid.

Meer weten?
Download de flyer Energie voor Scholen.

Bekijk het filmpje ‘De voordelen van Energie voor Scholen’.

Zo kunt u Energie voor Scholen bereiken
Kijk op www.energievoorscholen.nl of neem contact op met Karin Michgels via 06-23690288 of michgels@hellemansconsultancy.nl

Gerelateerd