Terug naar overzicht

Schrijf je nu in: 15 juni, VBS Ledenbijeenkomst met borrel – Samen verder!

Samen gaan we verder! VBS organiseert op woensdag 15 juni van 16.00 tot 18.00 in De Observant in Amersfoort voor haar leden een bijeenkomst om elkaar weer live te ontmoeten. We starten ter inspiratie met een inhoudelijk deel waar samenwerken centraal staat, om vervolgens ter ontspanning af te sluiten met een borrel.

Programma in het kort
Met directeur Daniël van den Berg van basisschool De Flevoschool uit Huizen, verkennen we hoe na twee jaar corona de samenwerking binnen en tussen de verschillende gremia van zijn school is verlopen en wat hij daaruit meeneemt naar de toekomst. Samen met Daniël van den Berg, Common Eye (partner van VBS bij samenwerkingsvraagstukken), jou en de andere aanwezigen zoomen we vervolgens dieper in op uitdagingen, dilemma’s en kansen rondom het thema.

Wat de middag je brengt
Reflectie op samenwerking met vooral ook  inzichten en tips richting de toekomst: samen verder. De borrel is ter ontspanning en biedt hopelijk de voldoening van elkaar weer eens live te hebben gezien en gesproken.

Meld je nu aan
De ledenbijeenkomst vindt plaats op 15 juni van 16.00 tot 18.00 uur in De Observant in Amersfoort. De inloop is vanaf 15.30 uur. Je kunt je aanmelden via het webformulier op onze website. Heb je van tevoren een vraag of wellicht een ervaring die met het thema samenhangt en die je graag wilt delen, stuur een mail aan vbs@vbs.nl.

Meld je hier aan via het webformulier onderaan de pagina. We hopen je dan te ontmoeten!

(09-05-2022)

Gerelateerd