Terug naar overzicht

Oproep: wie wil het algemeen bijzonder onderwijs belichten voor studenten?

Welke school die lid is van VBS vindt het leuk het algemeen bijzonder onderwijs en de eigen identiteit en visie te presenteren tijdens een themabijeenkomst? Het gaat om de bijeenkomst ‘Identiteit op school’ voor studenten en leraren op zaterdag 18 mei in Utrecht.

De groep Algemeen Bijzonder Onderwijs en de groep Openbaar Onderwijs organiseren de bijeenkomst namens de AOb. Het doel is studenten en leerkrachten te informeren over identiteit in het onderwijs. Om zo bij te dragen aan het maken van bewustere keuzen bij sollicitaties.

Voor de informatiemarkt tijdens de bijeenkomst zoekt de organisatie algemeen bijzondere scholen die vanuit hun specifieke visie een inspirerend verhaal kunnen vertellen aan deelnemers. Vindt u het leuk studenten en leraren te informeren en enthousiasmeren voor het algemeen bijzonder onderwijs? Meld u aan door een mail te sturen naar Jaan van Aken (communicatiemedewerker VBS) jvaken@vbs.nl en Henny Manders (Groep ABO AOb) hfmanders@onsbrabantnet.nl. Hennie Manders kan u ook van meer informatie voorzien.

Gerelateerd