Terug naar overzicht

Ook komend schooljaar zijn we er voor jou!

Bestuur en medewerkers van VBS hadden 2 juli een ontmoetingsdag. We blikten terug op een bijzonder jaar én we keken vooruit. We kijken er naar uit om komend schooljaar jou als VBS-lid nog meer ondersteuning te bieden. Samen staan we sterker voor ondersteuning, verbinding en gezamenlijke belangenbehartiging.

Op een mooie locatie in het groen blikten we met elkaar terug op het bijzondere coronajaar. Ondanks de beperkte fysieke ontmoetingen, bracht het toch meer verbinding met en tussen onze leden. Zo organiseerden we vaker (online) kennissessies (klik op de link voor het aanbod van komend schooljaar), waaraan meer leden deelnamen. We zagen dat leden onze Helpdesk vaker wisten te vinden voor advies of sparring over een vraag. We merken een hoge waardering voor praktische ondersteuning en zien die ook terug in statistieken van de nieuwsbrief en website.

Eeuwfeest VBS!
We vieren dit jaar het honderdjarig bestaan van VBS. Hoe kun je dat beter vieren dan met je leden? Op 31 mei organiseerden we een Roadshow, waarbij we langsgingen bij Montessorischool Aan de Basis om een waterput te slaan en bij de G.J. van den Brinkschool een communicatieworkshop voor ouders verzorgden. Bij de H.J. Piekschool sloten we af met een online theaterbijeenkomst waar het bestaan van de eenpitter centraal stond. Bekijk hier de korte film.

Op 30 september zetten we de schoolstichters van de afgelopen jaren (huidige leden) en die van nu in het zonnetje. Als klap op de vuurpijl volgt op 22 november het slotfeest en de ALV, dat in het teken zal staan van innovatie in het onderwijs. Daarover lees je binnenkort meer via de VBS media.

Denk en doe mee!
Een vereniging maak je samen. We horen het dan ook graag wanneer jij concrete ideeën hebt over hoe we VBS verder kunnen versterken? Of het nu gaat om elkaar beter te ondersteunen, meer te verbinden en/of gezamenlijke belangen te behartigen. Wil jij je actief inzetten voor VBS? Denk bijvoorbeeld aan meedenken voor de belangenbehartiging, je kennis over een specifiek onderwerp delen via kennissessies of deelnemen aan een klankbordgroep. Laat het ons weten en mail naar communicatie@vbs.nl. Dan nemen we snel contact met je op.
(06-07-2021)

Gerelateerd