Terug naar overzicht

Nieuwe VBS partner Common Eye is gespecialiseerd in samenwerking

VBS heeft een nieuwe partner: Common Eye een adviesbureau dat is gespecialiseerd in samenwerking. VBS-leden kunnen een gratis ‘quick scan samenwerking’ aanvragen en met korting gebruik maken van hun diensten, waaronder de training ‘Leiderschap in samenwerken’.

Adviesbureau Common Eye heeft een digitale tool ontwikkeld om een samenwerkingstraject te analyseren. Deze Quick Scan helpt om in korte tijd een eerste analyse te maken van een samenwerking. Niet om daarmee alle ‘ins and outs’ van een concrete samenwerkingscasus in beeld te hebben, maar wel om een eerste perspectief te krijgen. Deze scan is gebaseerd op de vijf condities van Common Eye op samenwerken.

De verschillende samenwerkingspartners kunnen de scan zelfstandig invullen om vervolgens in een gezamenlijk gesprek de uitkomsten van de individuele scans toe te lichten en te bundelen. Voor VBS-leden is deze scan gratis beschikbaar, zodat leden de scan individueel kunnen invullen voor een samenwerkingscasus waar men mee te maken heeft. De scan is als PDF per email op te vragen bij Tim Dees (adviseur bij Common Eye): tim@commoneye.nl.

Training leiderschap in samenwerken
Elk voorjaar biedt Common Eye de training ‘Leiderschap in samenwerken’, die helpt condities en rollen binnen samenwerking te doorzien en biedt handvatten om hier beter mee om te gaan. De eerstvolgende training begint in april.

Ledenkorting VBS
Als uw school(bestuur) lid is van VBS dan ontvangt u 10% korting op trainingen, de inzet van de samenwerkingscoach of begeleiding van uw samenwerkingsverband door Common Eye.

Meer weten?
Lees het complete aanbod van Common Eye speciaal voor leden van VBS.

Gerelateerd