Terug naar overzicht

Nieuws van het Netwerk P&O

Afgelopen dinsdag kwam het P&O Netwerk van de VBS weer bij elkaar. Onderwerpen die aan bod kwamen waren de verlofregelingen en salaristabellen van de CAO primair onderwijs, en de formatieverdeling. ‘Het was een waardevolle bijeenkomst, waar P&O’ers nuttige informatie uitwisselden’, blikt Nienke Daniëls (netwerkregisseur bij VBS) terug.

Over het netwerk
Tijdens de interactieve bijeenkomsten van onze vijf netwerken gaan deelnemers met elkaar en soms met een gastspreker in gesprek over actuele onderwerpen die zij zelf naar voren brengen. Het doel van de netwerken is tips, ervaringen en informatie uitwisselen met collega’s. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod komen zijn wijzigingen in cao’s, inspectietoezicht en strategisch personeelsbeleid. De meeste netwerken komen vier keer per jaar bij elkaar, zie www.vbs.nl/agenda.

Dit is wat onze leden zeggen over de netwerken: ‘Binnen het directienetwerk van VBS wordt kennis en ervaring gedeeld en krijg ik een spiegel voorgehouden.’ En: ‘Fijn om te sparren met vakbroeders- en zusters’

Meer weten? De VBS Helpdesk staat voor je klaar!

Neem voor vragen, sparren of advies contact op met Nienke Daniels van de VBS Helpdesk. Zij is dagelijks bereikbaar tussen 9.00-15.00 uur via:
– Telefoon: 070 – 331 52 15
– E-mail: helpdesk@vbs.nl

– WhatsApp: 06-330 296 94

(8 juni 2022)

Gerelateerd