Terug naar overzicht

Neem deel aan aanbesteding schoonmaak schoolgebouw

In een schoolgebouw worden deurklinken, kranen, tafels en stoelen frequent door leerlingen en personeelsleden aangeraakt. Hoe zit het met de hygiëne, hoe zorg jij ervoor dat het schoolgebouw schoon is? Schoolinkoop helpt je graag bij het vinden van een goed en betrouwbaar schoonmaakbedrijf. In april start Schoolinkoop een nieuwe Europese aanbesteding voor schoonmaak. Schrijf je voor 1 april 2022 hier in.

Schoolinkoop zet alle eisen en wensen op een rijtje en zoekt samen met de deelnemende scholen de best passende dienstverlener(s). Zo creëren we een schone werk- en leeromgeving voor de leerlingen en de medewerkers.

Wat Schoolinkoop betreft is het ontzettend belangrijk dat een schoonmaakdienstverlener de school ontzorgt. Je wilt zelf vooral zo min mogelijk bezig zijn het controleren van de schoonmaak. Goede communicatie is natuurlijk ook van belang. Kan iets niet worden schoongemaakt of heeft een andere taak plotseling een hogere prioriteit? Dit moet goed gecommuniceerd worden om misverstanden te voorkomen. Ook na het sluiten van het nieuwe contract staat Schoolinkoop voor je klaar als contractmanager gedurende de looptijd van de overeenkomst.

Wil jij meer weten over deze aanbesteding of over Schoolinkoop?
Tijdens de informatiesessies kom je meer te weten over het aanbestedingsproces en de diensten van Schoolinkoop! Meld je nu nog aan voor één van deze sessies op de website:

  • Dinsdag 22 februari 14:00 – 15:00 uur
  • Donderdag 18 maart 14:00 – 15:00 uur

Interesse?
Ga naar www.schoolinkoop.nl of neem contact op via: 073-888 53 08 / info@schoolinkoop.nl. Miriam Leget (mleget@vbs.nl) helpt je ook graag verder.
(02-02-2022)

Gerelateerd