Terug naar overzicht

Ledenvoordeel: Digitale schoolborden

Onze partner Schoolinkoop breidt het aantal collectieven voor VBS-leden uit. In de aankomende maanden richt zij zich naast de aanbestedingen van ICT-hardware ook op digitale schoolborden. De klas wordt immers steeds digitaler. Denk maar aan online-les, upload van bestanden naar de cloud en presentaties op het schoolbord. Door deelname aan deze nieuwste aanbesteding kunnen alle medewerkers en scholieren beschikken over de benodigde apparatuur.

De aanbesteding van Schoolinkoop is onlangs gepubliceerd op TenderNed. Het is nu aan leveranciers om vragen te stellen over de inhoud van de aanbesteding en al dan niet een inschrijving in te dienen. Vertegenwoordigers van de deelnemende scholen beoordelen deze inzendingen op prijs en kwaliteit. Bij de beoordeling op kwaliteit letten we op onderwerpen zoals het implementatieplan, service en partnership en duurzaamheid. In februari wordt de aanbesteding van ICT-hardware gegund aan een nieuwe partner. Vanaf dat moment kunnen ook niet aanbestedingsplichtige scholen aansluiten aan het contract met de prijzen van de aanbesteding.

Interesse om een stem te hebben in de aanbesteding of voor meer naar informatie? Surf naar schoolinkoop.nl of inkoopcentrumonderwijs.nl. Miriam Leget (mleget@vbs.nl) helpt je ook graag verder.
(24-11-2021)

 

Gerelateerd