Terug naar overzicht
12 nov 2020

Vragenuurtje corona & (crisis)communicatie

  • Online via Teams

Goede interne en externe communicatie naar ouders en medewerkers speelt in deze coronacrisis een belangrijke rol. In de waan van de (corona)dag is dit soms lastig. VBS organiseert daarom op donderdag 12 november a.s. van 16.00 – 17.00 uur een Vragenuurtje corona & (crisis)communicatie. Heb je vragen of bezorgdheden, of wil je juist een succesverhaal delen? Onze partner en communicatie-expert Akke Tick behandelt ze die middag (anoniem).

Programma
We starten met een korte introductie: Wat zijn de vijf essentiële aspecten van (crisis)communicatie, hoe zorg je ervoor dat je blijft aansluiten bij de waarden en visie van je school, en hoe om te gaan met polarisatie binnen je school? Vervolgens gaat Akke Tick in op de vragen en bezorgdheden op jouw school. De focus ligt enerzijds op praktische, snel toepasbare oplossingen en anderzijds op het belichten van verschillende perspectieven. Waar mogelijk gaan we in dialoog.

Meld je nu aan!
VBS biedt het Vragenuurtje corona & (crisis)communicatie aan via Microsoft Teams. Maximaal 15 leden kunnen deelnemen, dus meld je snel aan via onderstaand inschrijfformulier (Let op: Om technische redenen is inschrijven per mobiele telefoon tijdelijk niet mogelijk, schrijf je a.u.b. in per pc of laptop). De deelname is kosteloos. Vergeet niet je eventuele vragen, bezorgdheden of succesverhaal uiterlijk woensdag 11 november te sturen naar communicatie@vbs.nl.

Door je op te geven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Let op: vol is vol.
Om technische redenen is inschrijven per mobiele telefoon tijdelijk niet mogelijk, schrijf je a.u.b. in per pc of laptop.