Terug naar overzicht
25 mrt 2021

Vragenuurtje Communicatie met ouders

  • Online via Teams

Vragenuurtje Communicatie met ouders (in onzekere tijden)

Online via Teams

 

Communicatie met (mondige) ouders kan, zeker in de onzekere tijd waarin we leven, lastig zijn. Zijn de ouders gescheiden, dan kan dat voor extra communicatiedilemma’s zorgen. Wat zij do’s en dont’s als het communicatie met ouders gaat, zowel online als offline? En hoe zorg je dat je boodschap overkomt? Het staat centraal op donderdag 25 maart a.s. van 16.00 – 17.00 uur tijdens het Vragenuurtje communicatie met ouders (in onzekere tijden), onder leiding van onze partner en communicatie-expert Akke Tick behandelt ze die middag (anoniem).


Programma
We starten met een korte opfrisser: de basisregels als het gaat om communiceren met ouders. Vervolgens gaat Akke Tick in op de vragen en zorgen op jouw school. De focus ligt enerzijds op praktische, snel toepasbare oplossingen en anderzijds op het belichten van verschillende perspectieven. Waar mogelijk gaan we in dialoog.

Meld je nu vast aan!
VBS biedt het Vragenuurtje Communicatie met ouders (in onzekere tijden) aan via Microsoft Teams. Maximaal zes leden kunnen deelnemen, dus meld je snel aan via onderstaand inschrijfformulier. De deelname is kosteloos.

Door je op te geven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Let op: vol is vol.