Terug naar overzicht
3 jun 2021

Vragenuurtje ‘Communicatie met ouders over voortgang en overgang leerling’

  • Online via Teams

Het einde van een bijzonder schooljaar nadert. In verhouding tot andere jaren kunnen er wel eens meer (kritische) vragen van ouders komen over de voortgang en overgang van hun kind. Zeker als de ontwikkeling niet is wat ze ervan hadden verwacht of het kind een jaar over moet doen. Hoe kun je je hierop voorbereiden? Wat vraagt het van je communicatiebeleid? Wat zijn do’s en don’ts als ouders het absoluut niet met je eens zijn? Het staat centraal op donderdag 3 juni a.s. van 16.00 – 17.00 uur tijdens het Vragenuurtje ‘Communicatie met ouders over voortgang en overgang leerling’, onder leiding van onze partner en communicatie-expert Akke Tick.


Programma
We starten met een korte opfrisser: de basisregels als het gaat om communiceren met ouders over de voortgang en overgang van hun kind. Vervolgens gaat Akke Tick in op de vragen en zorgen op jouw school. De focus ligt enerzijds op praktische, snel toepasbare oplossingen en anderzijds op het belichten van verschillende perspectieven. Waar mogelijk gaan we in dialoog.

Meld je nu vast aan!
VBS biedt het Vragenuurtje Communicatie met ouders over de voortgang en overgang van leerling aan via Microsoft Teams. Maximaal zes leden kunnen deelnemen, dus meld je snel aan via onderstaand inschrijfformulier. De deelname is kosteloos.

Door je op te geven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Let op: vol is vol.