Terug naar overzicht
18 mrt 2020

VBS regio-netwerk Noord Nederland

  • Noord Nederland

Krijgt u binnenkort bezoek van de Onderwijsinspectie of heeft u onlangs inspecteurs op de koffie gehad? Binnen het VBS regio-netwerk Noord Nederland po gaan we op verzoek van de deelnemers graag in gesprek over uw vragen, verwachtingen en ervaringen met het inspectiekader. Gastspreker Jos Rijk, directeur-bestuurder de Dordtse Schoolvereniging, zal een toelichting op het inspectiekader geven. Directeuren en besturen in de noordelijke provincies, u bent van harte uitgenodigd op 18 maart 2020!

Daarnaast bespreken we tijdens de netwerkbijeenkomsten actuele onderwerpen die in het onderwijs spelen. Centraal daarbij staan het uitwisselen van ervaringen en tips met collega’s van andere scholen. Suggesties voor onderwerpen zijn natuurlijk altijd welkom!

Het netwerk is primair bedoeld voor directeuren, directeur-bestuurders en bestuursleden van bij VBS aangesloten scholen in het primair onderwijs. Maar ook éénpitters in Noord Nederland die geen lid zijn van VBS zijn van harte welkom om aan te schuiven. Graag horen we of u aanwezig bent op 18 maart!

VBS regio-netwerk Noord Nederland PO
Datum en tijd: 18 maart, van 15.00-17.00 uur
Locatie: nader te bepalen in Noord Nederland

Meer weten en aanmelden
Neem voor meer informatie en deelname contact op met Anita Kuiper, assistent netwerkregisseur bij VBS: akuiper@vbs.nl 070-331 52 52.