Terug naar overzicht
7 apr 2022

VBS Kennissessie – Zorgplicht van de school en toelatingsbeleid

  • Online via Teams

Deze sessie is volgeboekt, aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Houd onze agenda in de gaten voor een eventuele volgende sessie over dit onderwerp.

Hoe ver reikt de zorgplicht van de school en hoe geef ik deze vorm? Mag ik werken met wachtlijsten? Wanneer gaat mijn zorgplicht als school in? Deze en meer vragen gerelateerd aan de inschrijving van leerlingen worden wekelijks voorgelegd aan de helpdesk van de VBS.

Noor Dietvorst van Cascade advocaten zal je tijdens deze interactieve kennissessie op donderdag 7 april van 19.30 – 20.30 uur meenemen langs de juridische kaders van de zorgplicht en de do’s en dont’s  van de toelating, verwijdering en aanmelding van leerlingen bespreken. Ook is er ruimte om vragen en eigen casuïstiek voor te leggen over dit onderwerp.

Meld je aan!
VBS biedt deze kennissessie aan via Microsoft Teams. De online sessie duurt een uur, met minimaal drie en maximaal vijftien deelnemers. Deelname is kosteloos voor leden. Heb je vooraf al vragen die je tijdens de netwerksessie graag (anoniem) beantwoord wilt hebben of andere relevante input, stuur het naar helpdesk@vbs.nl.

Door je op te geven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Let op: deze sessie is volgeboekt, aanmelden is helaas niet meer mogelijk.