Terug naar overzicht
11 okt 2022

VBS Kennissessie – Voorbereiden op inspectiebezoek  • Online via Teams

Voor al dan niet startende directeur(-bestuurders) in het po/so

Tijdens het inspectiebezoek wordt het bestuur als eindverantwoordelijke voor de onderwijskwaliteit aangesproken. Hoe bereid je je hier als al dan niet startende directeur(-bestuurder) in het po/so goed op voor? En als een school een ouderbestuur heeft, hoe kunnen zij het aanpakken? Je hoort het op dinsdag 11 oktober 2022 van 19.30 – 20.30 uur tijdens de VBS kennissessie Voorbereiden op Inspectiebezoek.


Koert Capel deelt zijn ervaringen als directeur-bestuurder én adviseur kwaliteitszaken

De kennissessie wordt geleid door Koert Capel. Als directeur-bestuurder van Montessorischool De Kraal heeft hij zelf de inspectie op bezoek gehad. Als adviseur kwaliteitszaken was en is hij betrokken bij de voorbereiding van inspectiebezoeken in po, vo en mbo. Interessant in dit kader zijn de volgende links:

Tijdens de kennissessie deelt Koert zijn ervaringen en geeft hij tips waarop te letten. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen. Heb je van tevoren al een vraag, die je tijdens de kennissessie graag beantwoord wil hebben? Stuur dan een mail aan helpdesk@vbs.nl.

Meld je aan!

VBS biedt deze kennissessie aan via Microsoft Teams. De online sessie duurt een uur, met minimaal drie en maximaal twintig deelnemers. Deelname is kosteloos voor leden. Schrijf je in via onderstaand webformulier.

Door je op te geven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Let op: vol is vol.