Terug naar overzicht
23 sep 2021

VBS Kennissessie – Relatie bestuur & toezicht po

  • Online via Teams

Voor (startende) bestuurders in het po, al dan niet in de rol van interne toezichthouder (Aanmelden via de browser van Safari is om technische redenen tijdelijk niet mogelijk. Gebruik a.u.b. een andere browser: bijv Chrome, Explorer, Edge of Firefox)

Op donderdag 23 september 2021 van 19.30 – 21.00u organiseert VBS een online kennissessie over de rol van het bestuur en het interne toezicht, en de verhouding tussen het bestuur en de directie. De kennissessie is speciaal voor (startende) bestuurders van kleine schoolbesturen in het po, al dan niet in de rol van interne toezichthouder. René Derksen, directeur-bestuurder van Stichting Montessorischool Veenendaal, en VBS-directeur Edward Moolenburgh maken je wegwijs.

Meld je aan!
VBS biedt deze kennissessie aan via Microsoft Teams. De online sessie duurt anderhalf uur, met minimaal drie en maximaal twintig deelnemers. Deelname is kosteloos voor leden. Schrijf je in via onderstaand webformulier. (Aanmelden via de browser van Safari is om technische redenen tijdelijk niet mogelijk. Gebruik a.u.b. een andere browser: bijv Chrome, Explorer, Edge of Firefox)

Door je op te geven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Let op: vol is vol.