Terug naar overzicht
16 nov 2021

VBS Kennissessie – Ontslag in het onderwijs, waar moet ik op letten?

  • Online via Teams

Voor directeuren en bestuurders  in het po, vo of so. Let op: deze kennissessie is volgeboekt, inschrijven voor deze sessie is dus helaas niet meer mogelijk. Je kunt je wel hier aanmelden voor de kennissessie over ontslag in het onderwijs op 17 mei 2022. Heb je een vraag over ontslag, dan kun je ook contact opnemen met onze Helpdesk.

De regels rondom een ontslagprocedure in het onderwijs zijn wezenlijk anders dan die in het bedrijfsleven. Om je – als directeur of bestuurder in het po, vo of so – goed voor te bereiden op een ontslagprocedure, is het noodzakelijk om te weten welke wetten en spelregels er gelden en waarop te letten.

Antwoord op deze en andere vragen krijg je op dinsdag 16 november 2021 van 19.30 – 21.00 uur tijdens de online kennissessie ‘Ontslag in het onderwijs, waar moet ik op letten?’ Aan bod komen onder andere de transitievergoeding, de vaststellingsovereenkomst, het Participatiefonds, tijdelijke dienstverbanden en ontslag bij ziekte.

Programma en vragen
De avond wordt geleid door onze partner en specialist in onderwijsrecht Arzu Yandere van Cascade Advocaten. Heb je van tevoren al een vraag aan haar die je tijdens de kennissessie graag anoniem beantwoord wil hebben? Stuur dan een mail aan: communicatie@vbs.nl.

Meld je aan!
VBS biedt deze kennissessie aan via Microsoft Teams. De online sessie duurt anderhalf uur, met minimaal drie en maximaal twintig deelnemers. Deelname is kosteloos voor leden. Schrijf je in via onderstaand webformulier.

Door je op te geven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Let op: deze kennissessie is volgeboekt, inschrijven voor deze sessie is dus helaas niet meer mogelijk. Je kunt je wel hier aanmelden voor de kennissessie over ontslag in het onderwijs op 17 mei 2022. Heb je een vraag over ontslag, dan kun je ook contact opnemen met onze Helpdesk.