Terug naar overzicht
15 mrt 2022

VBS Kennissessie – Ontslag in het onderwijs, waar moet ik op letten?

  • Online via Teams

Voor directeuren en bestuurders  in het po, vo of so

De regels rondom een ontslagprocedure in het onderwijs zijn wezenlijk anders dan die in het bedrijfsleven. Om je – als directeur of bestuurder in het po, vo of so – goed voor te bereiden op een ontslagprocedure, is het noodzakelijk om te weten welke wetten en spelregels er gelden en waarop te letten.

Antwoord op deze en andere vragen krijg je op dinsdag 15 maart 2022 van 19.30 – 21.00 uur tijdens de online kennissessie ‘Ontslag in het onderwijs, waar moet ik op letten?’ Aan bod komen onder andere de transitievergoeding, de vaststellingsovereenkomst, het Participatiefonds, tijdelijke dienstverbanden en ontslag bij ziekte.

Programma en vragen
De avond wordt geleid door onze partner en specialist in onderwijsrecht Arzu Yandere van Cascade Advocaten. Heb je van tevoren al een vraag aan haar die je tijdens de kennissessie graag anoniem beantwoord wil hebben? Stuur dan een mail aan: helpdesk@vbs.nl.

Meld je aan!
VBS biedt deze kennissessie aan via Microsoft Teams. De online sessie duurt anderhalf uur, met minimaal drie en maximaal twintig deelnemers. Deelname is kosteloos voor leden. Schrijf je in via onderstaand webformulier.

Door je op te geven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Let op: vol is vol.