Terug naar overzicht
10 feb 2021

Kennissessie – Ontslag in het onderwijs, waar moet ik op letten?

  • Online via Teams

Aanmelden voor deze sessie is helaas niet meer mogelijk. Vanwege de grote belangstelling is het maximum aantal deelnemers bereikt. Op 20 april vindt een nieuwe sessie over dit onderwerp plaats, zie verderop in deze agenda. 

De regels rondom een ontslagprocedure in het onderwijs zijn wezenlijk anders dan die in het bedrijfsleven. Om je – als directeur of bestuurder in het po, vo of so – goed voor te bereiden op een ontslagprocedure, is het noodzakelijk om te weten welke wetten en spelregels er gelden en waarop te letten.

Antwoord op deze en andere vragen krijg je op woensdag 10 februari a.s. van 19.30 – 21.00 uur tijdens de online kennissessie ‘Ontslag in het onderwijs, waar moet ik op letten?’ Aan bod komen onder andere de transitievergoeding, de vaststellingsovereenkomst, het Participatiefonds, tijdelijke dienstverbanden en ontslag bij ziekte.

Programma en vragen
De avond wordt geleid door onze partner en specialist in onderwijsrecht Arzu Yandere van Cascade Advocaten. Heb je van tevoren al een vraag aan haar, die je tijdens de kennissessie graag anoniem beantwoord wil hebben? Stuur dan een mail aan: communicatie@vbs.nl.