Terug naar overzicht
20 apr 2021

Kennissessie – Ontslag in het onderwijs, waar moet ik op letten?

  • Online via Teams

Kennissessie – Ontslag in het onderwijs, waar moet ik op letten?

We hebben inmiddels het maximaal aantal deelnemers bereikt, waardoor je je niet meer kunt aanmelden voor deze kennissessie. Binnenkort vindt de kennissessie opnieuw plaats. De datum volgt zo spoedig mogelijk. Wil je op de hoogte gehouden worden, mail naar mleget@vbs.nl.

 

Wegens grote belangstelling herhaald

Online via Teams

De regels rondom een ontslagprocedure in het onderwijs zijn wezenlijk anders dan die in het bedrijfsleven. Om je – als directeur of bestuurder in het po, vo of so – goed voor te bereiden op een ontslagprocedure, is het noodzakelijk om te weten welke wetten en spelregels er gelden en waarop te letten.

Antwoord op deze en andere vragen krijg je op dinsdag 20 april a.s. van 19.30 – 21.00 uur tijdens de online kennissessie ‘Ontslag in het onderwijs, waar moet ik op letten?’ Aan bod komen onder andere de transitievergoeding, de vaststellingsovereenkomst, het Participatiefonds, tijdelijke dienstverbanden en ontslag bij ziekte.

Programma en vragen
De avond wordt geleid door onze partner en specialist in onderwijsrecht Arzu Yandere van Cascade Advocaten. Heb je van tevoren al een vraag aan haar, die je tijdens de kennissessie graag anoniem beantwoord wil hebben? Stuur dan een mail aan: communicatie@vbs.nl.

Meld je nu vast aan!
VBS biedt het de kennissessie Ontslag in het onderwijs, waar moet ik op letten aan via Microsoft Teams. Maximaal twintig leden kunnen deelnemen, dus meld je snel aan via onderstaand inschrijfformulier. De deelname is kosteloos.

Door je op te geven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Let op: vol is vol.