Terug naar overzicht

Een goede start!

‘Terwijl dit bijzondere schooljaar ten einde loopt, wil ik het met u hebben over het nieuwe schooljaar. En dan vooral over de scholen die straks starten met een nieuwe directeur(–bestuurder) en/of nieuwe vrijwilliger bestuurders/intern toezichthouders en/of nieuwe leden van de medezeggenschapsraad. Dit in het kader van ‘een goede start is het halve werk’, schrijft Edward Moolenburgh, directeur VBS, in zijn blog ‘Een goede start!’ op LinkedIn.

‘En dan, ondanks alle goede voornemens, zie ik soms dat, als het eenmaal september is, er een stap wordt overgeslagen: een goede introductie. In mijn rol ben ik regelmatig betrokken bij introducties voor nieuwe functionarissen binnen de school, dus ik weet hoe cruciaal dit kan zijn. Vanuit VBS organiseren we (op maat) diverse introductieactiviteiten. Specifiek voor het primair onderwijs hebben we een leidraad ontwikkeld.’
Lees meer hierover in zijn blog ‘Een goede start!’.
(02-07-2020)

Gerelateerd