Terug naar overzicht

Do’s en don’ts bij de relatie tussen bestuur en toezicht, schrijf je nu in!

Ben je een (startende) vrijwillige bestuurder of intern toezichthouder in het po? Wil je meer weten over de relatie tussen bestuur en toezicht? Dit kan eenvoudig buiten schooltijd en vanachter je eigen bureau tijdens de online VBS Kennissessie ‘De relatie tussen bestuur en intern toezicht po’ op donderdag 23 september van 19.30 – 21.00 uur.

Centraal tijdens de sessie staan de rol van het bestuur, het interne toezicht en de verhouding tussen bestuur en directie. René Derksen, directeur-bestuurder van Stichting Montessorischool Veenendaal, en VBS-directeur Edward Moolenburgh maken je wegwijs.

De kennissessie is speciaal bedoeld voor (startende) bestuurders van kleine schoolbesturen in het po, al dan niet in de rol van interne toezichthouder. Andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Schrijf je nu in!
VBS biedt deze kennissessie aan via Microsoft Teams. Maximaal 15 leden kunnen deelnemen, dus meld je snel aan via het formulier op onze website. Deelname is kosteloos. Na inschrijving ontvang je van ons per mail een bevestiging alsook de link om deel te kunnen nemen aan de online kennissessie.

Op VBS.nl/agenda vind je een overzicht van al onze kennissessies met thema’s zoals de opleidingsschool, ontslag in het onderwijs en personeelsvraagstukken. Je kunt je kosteloos voor meerdere kennissessies inschrijven.
(16-09-2021)

Gerelateerd