Terug naar overzicht

Doe mee! Aanbestedingen van kantoorartikelen, sanitaire producten of afvalverwerking

Door corona is het bewustzijn over handhygiëne gegroeid en door klimaatverandering is er meer aandacht voor recyclen en kwalitatieve producten met een langere levensduur. Als VBS-lid kun je hierop besparen door mee te doen met de nieuwe collectieve aanbestedingen van Schoolinkoop voor kantoorartikelen, sanitaire producten en afvalverwerking. Meld je hier aan.

Kantoorartikelen en sanitaire producten
Het collectieve contract voor kantoorartikelen eindigt eind 2022 en dat van sanitaire producten in het vierde kwartaal van 2023. Heeft jouw school meegedaan aan deze collectieven en ben je aanbestedingsplichtig? Meld je dan aan voor de nieuwe aanbesteding! Ben je niet aanbestedingsplichtig voor kantoorartikelen en/of sanitaire producten? Dan kun je als VBS-lid de huidige collectieve contracten voor onbepaalde tijd blijven gebruiken!

Afvalverwerking
Daarnaast gaan Schoolinkoop en VBS ook het collectief van afvalverwerking opnieuw aanbesteden. Deze aanbesteding is bedoeld voor aanbestedingsplichtige scholen die nog geen afnemer zijn van ons huidige contract.

Doe mee aan een collectief
Interesse? Ga naar www.schoolinkoop.nl of neem contact op via: 073-888 53 08 / info@schoolinkoop.nl. Je kunt ook deelnemen aan een informatiesessie over dit collectief. Miriam Leget (mleget@vbs.nl) helpt je ook graag verder.
(12-10-2021)

Gerelateerd