Terug naar overzicht

Bespaar op BHV-training door collectieve inkoop

Uw medewerkers met korting opleiden tot bedrijfshulpverlener? Met het BHV-collectief krijgt u als VBS-lid korting op de BHV-veiligheidstrainingen bij G4S Training & Safety.

G4S Training & Safety verzorgt veiligheidstrainingen voor elk niveau van de onderwijsorganisatie, van medewerker tot directie. Naast de eigen trainingsfaciliteit verzorgt G4S basis- en herhalingsopleidingen ook bij u op locatie. Als VBS-lid ontvangt u via het Inkoop Centrum Onderwijs korting op de opleidingen van G4S. Daarnaast krijgt u na aanmelding voor een cursus 5% korting op veiligheidsproducten, als AED-apparaten. Kijk voor meer informatie op Inkoopcentrumonderwijs.nl

Het Inkoop Centrum Onderwijs is het grootste scholencollectief van Nederland. Het sluit zónder winstoogmerk voor leden van VBS en andere profielorganisaties gunstige collectieve overeenkomsten af.

De financiële voordelen die uw organisatie hiermee kan realiseren, zijn vaak groter dan de kosten van het lidmaatschap van VBS. Zo levert het lidmaatschap uw organisatie dus geld op. Het Inkoop Centrum Onderwijs richt zich nadrukkelijk ook op ontzorging en gemak. Hiermee bespaart u tijd en dus ook geld.

Het Inkoop Centrum Onderwijs heeft ook een aanbod op gebied van:

Gerelateerd