Terug naar overzicht

Bespaar ook dit jaar met Schoolinkoop

Het zijn drukke tijden nu de scholen na de kerstvakantie weer open zijn. Schoolinkoop kan je als VBS-lid op het gebied van inkoop en contractbeheer gelukkig een hoop werk uit handen nemen. Vraag daarom hier een vrijblijvende prijsberekening aan om te profiteren van lagere prijzen, producten en service van hoge kwaliteit en ontzorging in contractmanagement.

Eind vorig jaar is Schoolinkoop gestart met de collectieve aanbestedingen voor ICT-Hardware en digitale schoolborden. Mooi voordeel: deze aanbestedingen zijn bijna afgerond, dus je kunt hier binnenkort al gebruik van maken!

Schoolinkoop start ook dit jaar met nieuwe initiatieven voor VBS-leden. Scholen kunnen zich tot en met 15 maart aanmelden voor onze collectieve Europese aanbestedingen voor afvalverwerking,  tot en met 5 mei voor kantoorartikelen, en tot en met 1 juni voor sanitaire producten. Twijfel je nog of je mee wilt doen? Schrijf je dan in voor de informatiesessie op 24 februari door te klikken op deze link. De sessie staat ingepland van 13.00 tot 15.00 uur.

In 2022 start Schoolinkoop nieuwe collectieven voor schoonmaak, totaalonderhoud gebouwen, food & catering, meubilair en telefonie. Houd Schoolinkoop.nl in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze collectieven. Al meer dan duizend scholen gingen je voor!

Bespaar mee
Interesse? Ga naar www.schoolinkoop.nl of neem contact op via: 073-888 53 08 / info@schoolinkoop.nl. Miriam Leget (mleget@vbs.nl) helpt je ook graag verder.
(19-01-2022)

Gerelateerd