Terug naar overzicht

Bespaar 5-15% op je zorgverzekering via VBS

Het einde van het jaar is traditioneel de periode om je zorgverzekering te herzien. Dankzij het VBS-lidmaatschap kun je via onze verzekeringspartner Aon 5% op de basisverzekering en tot wel 15% op de aanvullende verzekeringen besparen in 2022. Kijk op www.aonverzekeringen.nl/zorg/VBS om jouw premie voor de zorgverzekering te berekenen en eenvoudig een verzekering af te sluiten.

Alle medewerkers van scholen en besturen die bij VBS zijn aangesloten kunnen profiteren van deze collectiviteitskorting. Stel daarom alle medewerkers op de hoogte!

Fit voor het leven
Een bewuste levensstijl kan bijdragen aan een gezonder leven. Daarom heeft Aon een collectief zorgaanbod speciaal voor VBS-leden ontwikkeld. In de aanvullende pakketten zitten extra vergoedingen voor bijvoorbeeld preventieve trainingen en ondersteunende apps voor jou en je medewerkers. Ook je partner en overige gezinsleden kunnen hier gebruik van maken.

Gratis Aon Tandongevallenverzekering
Blijf je collectief verzekerd via Aon of stap je nu over, dan krijg je gratis een tandongevallenverzekering tot 22.500 euro. Dit is de hoogste vergoeding in heel Nederland!

Sluit je een tandartsverzekering af, dan ontvang je bovendien 10% korting op deze aanvullende verzekering.

Verzekerd van de beste zorg
Wil je verzekerd zijn van de beste zorg, passend bij jouw persoonlijke situatie? Bekijk dan in de Aon keuzehulp op www.aonverzekeringen.nl/zorg/VBS de verschillen tussen de drie zorgverzekeraars die Aon jou collectief aanbiedt.

Meer informatie, een premiecheck of een zorgverzekering afsluiten? Kijk op: www.aonverzekeringen.nl/zorg/VBS

Kunnen we je helpen?
Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Aon helpt je graag: mail naar zorg@aon.nl of bel 088-810 81 03. Of neem contact op met Miriam Leget: mleget@vbs.nl, 06 16063730.

Als je van zorgverzekering wil veranderen, dien je de huidige verzekering uiterlijk 31 december 2021 op te zeggen. Dan heb je tot en met 31 januari 2022 de tijd om (met terugwerkende kracht) een nieuwe verzekering af te sluiten.
(17-11-2021)

Gerelateerd